ÜRETİM
Son sistem makinalarla donatılmıs ve laboratuarı bulunan fabrikamız hijyenik bir ortamda üretim yapmaktadir.

KALITE KONTROL

  • Hammadde Giriş Kalite Kontrolü
  • Kalite onayı verilmiş buğdayın silolara dökülmesi
  • Eleme ve yıkama işlemleri
  • Mikrobiyolojik uygunluk analizleri
  • Kaynatılma işlemi
  • Ürünün kule sisteminde kurutulması

 

 
  • Ürünün tekrar elenmesi ve yıkanması
  • Soyma makinasında ürünün kepeğinin ayrılması
  • Ürünün taş değirmende kırılması
  • Ürünün ayırma eleğinde, ürün türüne göre silolara ayrılması.
  • Son mamül kontrolleri
  • Paketleme
  • Paketli ürün sondaj kontrolü
Sağlıklı ve damak tadına uygun besleyici ürünler sunabilmek amacıyla en ince ayrıntısı düsünülüp tasarlanmıs olan fabrikamızda, kaliteli üretim gerçeklestiren çalışanlarımızın egitimi ve denetimine de büyük önem vermekteyiz.